SISTEME  DE  SECURITATE

© 2014-2020 STARC S.R.L. Toate drepturile rezervate.

  STARC   SISTEME DE SECURITATE

    Suntem o societate calificată, autorizată, cu experiență majoră în sisteme de securitate și nu numai. Echipa noastră este formată din experți cu calitățile necesare pentru a pune la punct un sistem de securitate perfect pentru clienții noștri. Starc este dedicată tehnicii de ultimă generație și asigură soluții inteligente la un preț competitiv.

EXPERIENȚĂ

   "Totul a pornit ca un hobby, ne-am perfecționat continuu în acest domeniu, însă eram nemulțumit de eficiența serviciilor de securitate autohtone, datorită factorului uman, care este ușor de păcălit și influențat. Am avut ocazia să descopăr că englezii și-au dezvoltat domeniul securității, bazându-se foarte mult pe sistemul tehnologic în detrimentul pazei umane. Acesta este motivul pentru care am ales să implementez în România sistemul englezesc de securitate și anume: supravegherea în timp real a obiectivelor. Primind un feedback pozitiv din partea tuturor clienților, în ceea ce privește calitatea serviciului, eficiența și costurile, am înțeles că supravegherea video 24/7 este soluția ideală pentru o securitate cu riscuri minime"

                                                          Director Tehnic

ABILITATE

COMPETENȚĂ

 Ne concentrăm întotdeuna asupra noutăților din domeniu, fiind mereu la curent cu noile idei și tehnologii de vârf. Pentru a fi cei mai buni, membrii echipei noastre participă periodic la cursuri de specializare și sunt re-certificați ori de câte ori este nevoie.

   Avem o echipă tânără, dornică de afirmare și cu un puternic simț întreprinzător. Un mare avantaj îl reprezintă cunoașterea echipamentelor în cel mai mic detaliu, ceea ce ajută la identificarea soluțiilor optime pentru nevoile fiecărui client, în timpul cel mai scurt.

Despre noi

De ce să ne alegeți

Suntem PRO!

Suntem întotdeauna aici pentru dumneavoastră!

Suntem tineri!