SISTEME  DE  SECURITATE

© 2014-2020 STARC S.R.L. Toate drepturile rezervate.

  STARC   SISTEME DE SECURITATE

    Serviciul presupune supravegherea unui perimetru protejat DOAR prin intermediul camerelor video, 24/7 sau după un program stabilit de către client, nemaifiind necesar sistemul de efracție sau agentul uman. Supravegherea video în dispeceratul STARC înlocuiește cu succes sau completează paza umană.

Beneficii: Prețuri mult reduse față de serviciul clasic de pază umană, crescând semnificativ nivelul de securitate al obiectivului. Oferim asigurare în caz de incidente pe parcursul supravegherii video realizată în dispeceratul nostru.

    Sistemele noastre de alarmare și prevenire a incendiilor reprezintă alegerea potrivită pentru protejarea vieții și a bunurilor clienților noștri. Departamentul nostru specializat oferă servicii complete de consultanță, proiectare, comercializare și instalare a sistemelor anti-incendiu.

    Este important să ne asigurăm familia, bunurile sau afacerea cu un sistem integrat de securitate. Folosim cele mai noi tehnologii în domeniu, personalizând fiecare sistem pentru nevoile specifice. Tehnicienii noștri colaborează cu clienții pentru a se asigura că se întrunesc toate cerințele de design, precum și condițiile de siguranță necesare. STARC comercializează și instalează soluții integrate de securitate, indiferent de anvergură, de la locuințe sau mici afaceri, până la parcuri industriale.

RĂMÂNEȚI CONECTAȚI:

SUPRAVEGHERE VIDEO LA DISTANȚĂ

SISTEME DE SECURITATE

SECURITATE LA INCENDIU

   Știm că doar instalarea unui sistem de securitate nu este suficientă și munca noastră nu se termină odată cu recepția lucrării. Oferim un suport flexibil pentru echipamentele instalate și servicii legate de monitorizarea, operarea, întreținerea și repararea sistemelor de securitate furnizate. Suntem receptivi la nevoile clienților noștri și acționăm în consecință.

  Serviciul de intervenție este asigurat automat în cadrul supravegherii video la distanță, în cazul unor evenimente neprevăzute sau care pun în pericol obiectivul monitorizat. Acest serviciu poate fi accesat și prin intermediul unui buton de panică, sau ca serviciu conex pentru sistemele anti-efracție.

     În funcție de nevoile clienților noștri, putem asigura și paza umană, prin agenți licențiați și experimentați. Acest serviciu poate fi achiziționat separat sau coroborat cu supravegherea video la distanță.

MENTENANȚĂ

PAZĂ UMANĂ

INTERVENȚIE

CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

   Colaborăm cu fiecare client pentru a-l informa și a alege cele mai bune soluții sau echipamente de monitorizare video, anti-efracție sau anti-incendiu. Suntem un partener ideal pentru a identifica vulnerabilitățile fiecărei locații și ne putem plia pe nevoile clientului, la cele mai înalte standarde. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asigura un mediu sigur, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Și asta fără a face rabat de la calitate.